Norge
Gratis levering på alle bestillinger over 1300NOK
Hjem /  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Returpolitikk
• Vi er forpliktet til din fullstendige tilfredshet. Før du nyter enkel utveksling og returpolitikk, må du kontakte oss med returleveringsadresse før du sender varene tilbake. Og sørg for at alle elementene som sendes tilbake til oss, må være i sin opprinnelige tilstand, dvs. ikke slitt, endret eller vasket, med alle tagger festet.
• Vi dekker ikke fraktkostnaden for retur eller utveksling av riktig ordrepakke, du vil være ansvarlig for frakt og håndteringskostnader. I tillegg anbefaler vi at du legger til sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tapte forsendelser.
• Alle returnerte varer skal sendes til leveringsadressen som vi sender deg.

Utveksling
• Vi aksepterer utveksling for en annen farge eller størrelse innen 30 dager etter den opprinnelige bestillingsdatoen. Ta kontakt med bestillings-IDen din, og en vil hjelpe deg. Hvis du ønsker å bytte ut varer til en annen stil, må du returnere varene dine for tilbakebetaling * (som per returpolitikk) og legg inn en ny ordre for den stilen du foretrekker.
• Kontakt oss før du sender varene tilbake. Alle gjenstander som sendes tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand, dvs. ikke slitt, endret eller vasket, med alle tagger festet. Slitte eller skitne gjenstander vil bli returnert tilbake til deg.
• Vi dekker ikke fraktkostnaden for utveksling, du vil være ansvarlig for returforsendelsen og for frakt og håndteringskostnader for å sende de bytte varer tilbake til deg. I tillegg anbefaler vi at du legger til sporing og forsikring når du sender varer til oss for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tapte forsendelser. Frakt og håndtering kostnader kan ikke refunderes.
• Vennlig merknad: Vennligst velg produkt og størrelse nøye. Hvis du vil returnere varene på grunn av din uforsiktige feil, må du betale frem og tilbake frakt.

Bestill kansellering
• Avbestilling av en bestilling må søkes før bestillingen er sendt. vil medføre avbestillingsgebyr, som er noe av det totale bestillingsbeløpet. Årsaken til at vi behandler alle bestillinger så raskt som mulig innen 6-8 timer etter at bestillingen har plassert, slik at vi ikke alltid kan avbryte en bestilling etter at den er plassert. Håper du kan forstå på dette viktige punktet.
Forespørselsforespørsler etter at bestillingen er sendt, vil bli behandlet i samsvar med vår returpolitikk.

Vennlig melding
Hvis du ikke mottok ditt 10-sifrede sporingsnummer innen 3 dager etter bestilling, kan e-postserveren ha sett det som spam. I dette tilfellet, vennligst kontakt oss for hjelp i ordre sporing.

Norge
Copyright © 2020 Billig Converse Sko Dame,Herre & Barn Salg Norge Online All Rights Reserved. Powered by www.converseoslo.com