Norge
Gratis levering på alle bestillinger over 1300NOK
Hjem /  Personvern

Personvern

Vi er forpliktet til å bevare personvernet til alle besøkende på nettstedet vårt. Les følgende personvernpolicy for å forstå hvordan vi bruker og beskytter informasjonen du gir til oss.
Vi leier ikke, selger eller deler personlig informasjon om deg med andre eller ikke-tilknyttede selskaper.
Vi kan samle inn navn, jobbtittel, kontaktinformasjon, inkludert e-postadresse, demografisk informasjon som postnummer, preferanser og interesser, og annen informasjon som er relevant for kundeundersøkelser og / eller tilbud. Denne informasjonen er å forstå dine behov og gi deg bedre service og produkter. Salgsfremmende e-postmeldinger vil bli sendt om nye produkter, spesialtilbud eller annen informasjon som vi tror du kan finne interessante ved hjelp av e-postadressen du har oppgitt. I tillegg kan vi bruke informasjonen din til å tilpasse nettstedet i henhold til dine interesser.
Vi gjør vårt ytterste for å sikre at kjøpsopplevelsen på vår nettside er sikker. Vi bruker de kraftigste Secure Socket Layers (SSLs) krypteringsteknikker for å beskytte mot tap, misbruk eller endring av brukerinformasjonen din. Det legger ganske enkelt til sikkerhet for hele datastrømmen mellom nettleseren og systemet vårt, og gir deg følelsen av tillit til å gi oss kortnummeret ditt. I tillegg bruker vi Internett-bedrageribeskyttelse for å beskytte kredittkorttransaksjoner.
Og når du registrerer deg på vår nettside, advarer vi deg om å velge et passord som er vanskelig å gjette, men lett for deg å huske. Vennligst vær oppmerksom på kontoinformasjonen din. Hvis du finner noen skygge om kontoen din, vennligst kontakt oss, vi vil sjekke problemet for deg.
Henvis til kredittkortbetaling, mottar vi kredittkortautorisasjonsinformasjon direkte fra den kortselskapende banken for bekreftelse før du fullfører en transaksjon.

Norge
Copyright © 2020 Billig Converse Sko Dame,Herre & Barn Salg Norge Online All Rights Reserved. Powered by www.converseoslo.com